Friday, January 17, 2014

TIADA BERSELINDUNG LAGI... "Saya harap Cina perintah negara..." Kuasai ekonomi dan politik...


Kita bina negara cina di Pulau Pinang...
Hanya kaum kita dominasi negeri Pulau Mutiara...
Kita DAP, orang ckp kita rasis apa mau takut, kita punya parti pun semua Cina maa... PAS dan PKR bengap tak berani cakap apa-apa...
Itu Anwar sudah tua.... mana mungkin dia jadi Perdana Menteri...
Kita ada boss baik punya, orang makan kangkung dia beli Merc baru... kita punya redbean army banyak kuat... kangkung punya hal kita sudah berjaya tutup banyak isu... COMANGGO, kalimah Allah... Merc baru... gaji MB sama MP naik 300%...semua kita sudah tutup maa... redbean army kita banyak kuat, bagus... tak serupa umno punya cybertroopers, hidup masa pilihanraya saja... hahaaaa...


Apa lagi cina mahu??? kita mahu ini negara la!!!
Apa Melayu majoriti apa kita peduli...
Melayu bodoh dalam PAS sama PKR mesti sokong kita punya... jangan risau...
kangkung punya hal kita sudah berjaya kasi orang ramai benci sama Najib melayu...
Saya sokong Pulau Pinang keluar dari Malaysia!!! kita boleh gabung sama keluarga Lee...


Selangor pun kalau mau keluar dari Malaysia pun ada baik juga...





ini Malaysia punya orang kita kasi pecah-pecah...
Kita tanam itu Umno hidup-hidup...
Hidup Cina!!! Hidup Cina!!! Hidup Cina!!!




Jangan risau, itu melayu semua tahu jerit-jerit saja tepi jalan, bikin report polis, hantar memo apa macam lagi tapi tadak berani punya melayu.... semua mahu glamour saja masuk tv masuk paper... kita kasi wang dia orang mesti senyap punya... ekonomi kita jaga maa...


7 comments:

  1. Lu cina semua..jgn hrp la. Kita mau Sultan Kedah ambil balik Penang. Lu cina mana ada negara..lu orang semua serupa Israel jgk. Lu pnya negara ada..dia pnya nama China..ada fhm!

    ReplyDelete
  2. Bangsat yang ada itu buta Sejarah. Sultan Kedah pada bila-bila masa sahaja boleh mengambilalih kembali Pulau Pinang untuk dijadikan sebahagian dariapada daerah-daerah dalam Negeri Kedah. Pulau Pinang hanyalah pajakan yang diberi oleh Sultan Kedah terdahulu kepada Francis Light atas beberapa sebab. Segala rahsia berkaitan Pulau Pinang ada tersimpan dalam muzium di London.

    ReplyDelete
  3. Hello cina...lu ingat kita melayu bodoh ka?lu tarak pandai lg mau ambik malaysia tp kita melayu tau cara mau kasi cina habis dan tutup mulut..itu india lalang saja ikut org lain.bukan susah mau cina hancur..

    ReplyDelete
  4. Maaf cakap. Orang melayu dah jadi sekadar melaung di tepi jalan. Yang berdemo pun orang melayu yafng di SURUH oleh cina dan kelling !!! So, nak buat apa lagi??? Melaung??? Buat polis report??? Yang kat dalam UMNO sibuk songlap duit....

    ReplyDelete
  5. ...Melayu dalam Pakatan sudah jadi bisu kerana hari2 Cina DAP kasi mereka makan kangkung....

    ReplyDelete
  6. Sapa yang komen bukan bukan kat sini memang konpom otak kat lutut. . . Come on la.. bila back bends nie pun dah tau yang artical ini nak hasut orang. . . Kalau ada melayu percaya memang sah koranglah yang disebut kat atai tu!

    ReplyDelete
  7. Wahai MELAYU BERSATULAH jangan sampai kaum melayu menjadi peminta sdekah di tanahir sendiri. Contoh terdekat lihat Singapura apa jadi dengan melayu di sana ? Adakah anda ingin jadi seperti itu......lu fikirlah sendiri. Aku tetap dengan ketuanan MELAYU. Tanah ini adalah TANAH MELAYU.

    ReplyDelete