Friday, September 14, 2012

VIDEO panasss : Amaran Keras, TIBAI tibai SPRM!!!

Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) hari ini mungkin terkejut dengan kelantangan NGO Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI).

TIBAI hari ini langsung tidak mempercayai lagi kewibaan SPRM yang dikatakan sebagai tali barut Anwar Ibrahim.

Apakah selepas ini pihak SPRM akan berani untuk segera bertugas sebagai sebuah institusi yang telus dan tidak mengamalkan budaya 'pilih bulu'?

Mampukah dana asing Anwar Ibrahim akan terus kuasai pegawai-pegawai tertinggi dalam badan SPRM itu?SUMBER Video : KLPOS

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyURL.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete