Friday, September 14, 2012

Kerabat Diraja Bristih ceria lawat Malaysia yang aman !!!

Putera William & Kate Middleton sempat membuat lawatan ringkas ke Masjid As- Syakirin dan kemudian menuju Taman Rekreasi KLCC untuk bertemu orang ramai.

Kira-kira 7000 orang menyertai pertemuan dengan pasangan kerabat Diraja British itu pada pagi tadi

Gambar Ihsan - Roti Kaya

Begitu teruja rakyat Malaysia yang dapat bertemu secara dekat dengan pasangan diraja itu. Dan sudah pasti dari raut wajah pasangan itu juga mempunyai perasaan sama malah kegembiraan dan keceriaan ini sudah pasti tidak dapat dikecapi dalam negara yang huru-hara.

Jangan biarkan keamanan negara diperkudakan oleh segelintir individu yang gila kuasa...


1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyURL.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete