Sunday, September 2, 2012

Selepas video PM di Bukit Jalil, baru pemimpin Cina Chauvinist TAKUT???


Sebab itu jangan sesekali kita mencabar 'silent majority'...
Malam 30hb Ogos 2012 sekali lagi rakyat Malaysia melihat kebiadaban geng-geng BERSIH yang telah berjaya mengotorkan sejarah dalam negara.


Apabila video mereka tersebar maka risaulah pemimpin mereka.
'Buat-buat' risau aje... sebenarnya itulah yang mereka inginkan.
Cuma nak alih isu, mereka berpolitik lagi...
Politik halus untuk menghapuskan kuasa-kuasa Melayu...Pakatan pembangkang bertambah takut apabila Perdana Menteri Najib Razak dikelilingi 150 RIBU rakyat Malaysia yang bersama-sama menyambut Hari Kemerdekaan Negara yang ke-55 pada 31hb Ogos 2012.
Satu angka yang JAUH berbeza dengan pengikut Cina Chauvinist yang berkenaan yang hanya berjaya mengumpul LIMA (5) ribu hadirin sahaja.LENSA TAK RETI MENIPU !

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete