Wednesday, August 29, 2012

Khutbah Aidilfitri berunsur hasutan!


Apa nak jadi dengan golongan taksub PAS ni?
Ahli PAS, PKR mahupun DAP yang terlalu taksub pada parti mereka sehingga sanggup mempergunakan rumah ibadat untuk kepentingan peribadi!

1 Syawal lepas di Kelantan seperti diduga, Pakatan Rakyat sudah pasti akan menggunakan pelbagai platform waima MASJID sekalipun dalam usaha berkempen untuk parti mereka.

KHUTBAH AIDILFITRI adalah masa yang sesuai untuk golongan sesat tesebut berdakwah demi parti, bukan kerana ALLAH!
Sedang ramai perantauan pulang ke kampung untuk berhari raya bersama keluarga, dicemari budaya politik kotor yang diamal golongan sesat, DI DALAM MASJID!

Alhamdulillah, Pertubuhan Pribumi Perkasa (PERKASA) Kelantan telah membuat laporan polis berhubung perkara itu. Diharap pihak yang berkenaan melakukan siasatan seterusnya tindakan yang sewajarnya bagi membendung budaya kotor yang diamalkan oleh golongan sesat.

RUMAH ALLAH BUKAN MARKAS!1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete