Tuesday, August 21, 2012

ISLAM : Mahathir herdik PAS!!!


PAS dan Tun Mahathir tidak dapat dipisahkan.
Mahathir kerap dikritik oleh pemimpin PAS.
Begitu juga dengan bekas perdana menteri Malaysia Tun M juga banyak menegur PAS.
Terkini, Tun M sekali lagi menkritik kempimpinan PAS yang dilihat berjaya menyesatkan agama Allah.

Petikan KLPOS :

KUALA LUMPUR 21 Ogos - Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata PAS perlu tegas dalam perjuangan bagi menegakkan Islam dan tidak terus mengubah pendirian untuk mendapat kedudukan politik yang kukuh.

Menurut beliau, sesetengah individu meninggalkan Umno untuk menubuhkan PAS kerana mereka tidak dipilih sebagai wakil rakyat. "Mereka lakukan itu (tinggalkan Umno) bukan benar-benar untuk menegakkan agama.  "Jadi tidak hairan perjuangan mereka sekarang sama seperti sebelum ini," katanya kepada pemberita.

Tambah beliau, Umno telah mengisytiharkan Malaysia sebuah negara Islam tetapi PAS tidak boleh menerimanya. "Tetapi jika mereka mahu meninggalkan pembangkang untuk bersama kami dalam menegakkan Islam, kami tidak mempunyai masalah menerima mereka," katanya.

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete