Friday, August 19, 2011

PANAS!!! Azmin Ali MENGAMUK Exco PKR keluar parti !

Azmin : Berapa dibayar?

(Azmin merujuk tindakan seorang individu yang dikatakan membawa pengikutnya untuk keluar PKR)

Unknown : Dia orang susah. Dia tak ada duit.Ini tindakan terbaru Exco PKR yang bakal mengumumkan diri keluar parti secara rasmi tidak lama lagi.
Biasalah, bayar membayar adalah soalan utama keluar dari mulut pemimpin PKR. Azmin Ali dikatakan telahpun bermain tarik tali dengan individu terbabit tetapi gagal. 

Sogokan duit bukanlah penyebab utama. Mereka bertindak keluar parti adalah kerana sudah meluat dengan PKR dan terutamanya Azmin Ali sendiri. Nah! Akibat tidak tahan dengan politik PKR yang tidak berkesudahan dan kotor itu, menyebabkan bilangan ahli PKR bertindak keluar parti semakin bertambah. Baik dari akar umbi mahupun diperingkat tinggi. Dan dijangka seramai 400 orang ahli PKR akan menyertai UMNO !

Nantikan berita rasmi berkenaan hal ini...

7 comments:

 1. Sebelum Raya ke Selepas Raya Bro?

  ReplyDelete
 2. Join boleh join

  tapi kena tarbiyah dulu

  (hik hik hik hik macam nak masuk PAS je)

  ReplyDelete
 3. kalau nak kuar pun biar la sblum raya...dapat gak duit raya he he

  ReplyDelete
 4. Takkan la UMNO atau BN nak sogok. Pilihanraya pun dah tak lama lagi. Mengabis beras jer beli anjing kurap.

  Azmin ni otak tak sihat kot. Patut ntuk la harapkan Anuwar untuk kekal berkuasa dalam parti sampah.

  ReplyDelete
 5. .....thinking of making a quick money ?...join PKR, hentam UMNO, buat statment kaw-kaw, create sikit isu kontovesi tentang UMNO,untuk meraih kepercayaan dari PKR..agak dah strong sikit......umumkan tarik diri...?...mintak duit dari UMNO,janji akan bawak keluar sekali seberapa ramai ahli PKR...UMNO bayar aje....declare bersara terus dari politik..., huhuu..it takes 2-3 years to do that, ...modal ?...air liur dan sikit kebusukan hati...income 100k pun dah cukup boleh hidup sampai mati i..huhuhu..any takers ???? hahahha....Apa-apa UMNO berhati-hati dengan kemasukan pendatang asing ini ke dalam UMNO , mereka boleh jadi duri dalam daging...silap-silap mereka ini senjaga nak join UMNO , memandangkan PRU dah dekat dan nak perosakan UMNO dari dalam...think--think...think..is it possible.????SO SAYA CADANGKAN MEREKA-MEREKA YG KELUAR DARI PARTI PEMBANGKANG DAN NAK JOIN UMNO KENA BAGI 'COOLING OF PERIOD'....TAK BOLEH JADI AHLI UMNO AT LEAST DALAM MASA SETAHUN....ALA...MACAM PR DULU...DAH OK BARU LEH JOIN AHLI UMNO...

  ReplyDelete
 6. kalo kluar PKR tak payah masuk UBN, masuk jer PERKASA... bekas2 org PKR ni kena bersih dosa-dosa beliau semasa dlm PKR ni... kena perjuangkan ISLAM dan MELAYU dulu bior jati diri mereka kuat baru boleh masuk UBN

  ReplyDelete