Wednesday, August 24, 2011

15 Saksi : Konspirasi Pakatan?(1) Siapakah di antara mereka(15 orang saksi) itu yang mula sekali berjaya mempengaruhi Anwar agar menerima Mohd Saiful bekerja sebagai pembantu peribadi beliau? Adakah DS Najib, DS Rosmah, TS Musa Hassan dan 12 orang lagi mereka yang lain?


(2) Siapakah di antara mereka(15 orang saksi) itu yang berperanan mencadangkan kepada Anwar agar sering memabawa Mohd Saiful ke mana saja dia pergi termasuklah ke luar negara? Adakah DS Najib juga, DS Rosmah, TS Musa Hassan atau 12 orang lagi mereka yang lain?

(3) Siapakah di antara mereka(15 orang saksi) itu yang memainkan peranan mengaturkan jadual serta waktu untuk mesyuarat Anwar di unit 11-5-1 kondominium milikMohd Hasanuddin itu? Adakah DS Najib, DS Rosmah, TS Musa Hassan atau 12 orang lagi mereka yang lain?

(4) Siapakah di antara mereka(15 orang saksi) itu yang memberi idea agar penggunaan katalaluan "mokhtar" kepada Mohd Saiful sebelum mahu masuk ke unit 11-5-1 kondominium berkenaan? Adakah DS Najib, DS Rosmah, TS Musa Hassn atau 12 orang lagi mereka yang lain?

(5) Siapakah di antara mereka(15 orang saksi) itu yang telah menyedia dan membekalkan dokumen-dokumen yang dibawa oleh Mohd Saiful untuk diserahkan kepada Anwar Ibrahim semasa pertemuan di dalam bilik unit 11-5-1 di kondominium tersebut? Adakah DS Najib, DS Rosmah, TS Musa Hassan atau 12 orang lagi mereka yang lain?

(6) Siapakah diantara mereka(15 orang saksi) itu yang telah menyediakan kuih karipap di atas meja serta mengarahkan Mohd Saiful agar menuruti segala kehendak Anwar setibanya di unit 11-5-1 kondominium milik Mohd Hasanuddin itu? Adakah DS Najib, DS Rosmah, TS Musa Hassan atau 12 orang lagi mereka yang lain?

(7) Siapakah diantara mereka(15 orang saksi) itu yang telah mengatur supaya Anwar perlu berada di unit 11-5-1 pada waktu sementara menanti kehadiran Mohd Saiful ke lokasi? Adakah DS Najib, DS Rosmah, TS Musa Hassan atau 12 orang lagi mereka yang lain?

(8) Siapakah diantara mereka(15 orang saksi) itu yang peranannya untuk memperdayakan Anwar Ibrahim hingga menyebabkan beliau tertarik dengan wajah jambu Mohd Saiful lalu menaikkan selera atau keinginannya untuk berasmara dengan Mohd Saiful? Adakah DS Najib, DS Rosmah, TS Musa Hassan atau 12 orang lagi mereka yang lain?

(9) Siapakah juga diantara mereka(15 orang saksi) itu yang punya peranan besar untuk memastikan supaya Mohd Saiful berjaya membuat iman Anwar Ibrahim tergoda dengan ketampanan wajahnya lalu menimbulkan keinginan Anwar untuk meliwat Mohd Saiful? Adakah DS Najib, DS Rosmah, TS Musa Hassn atau 12 orang lagi mereka yang lain?

No comments:

Post a Comment