Tuesday, May 16, 2017

Cuba tengok sekeliling jap...



Malaysia nak bakrap? Hidup rakyat ditindas?

Jap, cuba tinggalkan komputer / laptop dan smartphone tu... Tengok sekeliling tu jap.

Shopping mall tumbuh macam cendawan. Sifir mudah, tak ada pembeli tak ada lah penjual ye dak?

Belum cerita uptown, downtown, car boot sales lagi... Sekarang ni orang berebut2 nak dapatkan tapak bazar Ramadan. Eh banner pakej berbuka puasa pun dah dinaikkan do!

Nak main facebook boleh tapi jangan percaya bulat2 apa yang disebar puak Pakatan Pro DAP tu... Malaysia nak bankrap lah, hidup rakyat teruk lah, kerajaan penindaslah, apa kebendaaa laa.. Kita hidup dalam realiti bukan fantasi atau kisah dongeng der...

Nikmatilah dan mensyukuri apa yang ada hari ni.

#BetterNation
#BarisanNasional

No comments:

Post a Comment