Monday, April 20, 2015

FELDA berdiri tegap di belakang PMSejak akhir-akhir ini, sokongan padu dan kuat terus melekat di belakang Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

Bukan sekadar sokongan melulu, namun ikatan padu ini terjalin semata-mata bagi meneruskan perjuangan untuk agama, bangsa dan negara.

Apa yang berlaku di dalam politik Barisan Nasional (BN) sebelum ini dilihat kembali reda dan tidak perlu untuk diulas semula. Kritikan itu merupakan perkara biasa di dalam politik.

Syukur, isu hangat di dalam BN sebelum ini tidak membawa kepada keretakan kronik dan perpecahan sepertimana terjadinya kes penceraian DAP, PAS dan PKR dalam Pakatan Rakyat (PR).

Sokongan padu terus menerus diberikan kepada Najib selaku Presiden UMNO dan BN. Baru-baru ini, FELDA juga menyatakan pendirian sama.

Bukan sahaja FELDA, badan pertubuhan Majlis Belia FELDA (MBFM), Gerakan Persatuan Wanita Felda (GPW) dan Gabungan Pemikir Profesional Felda (Gaprof) turut menyatakan sokongan padu kepada Perdana Menteri.

Nah! Isyarat ini secara tidak langsung memberikan signal bahawa majoriti warga FELDA sentiasa berada tegap di belakang Perdana Menteri.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete