Monday, April 21, 2014

Untuk SEBARAN UMUM, Jangan Kita diBUTAkan LAGI!!!


Ini baru beberapa klip video yang didedahkan... Video yang mana butir-butir perkataan yang keluar adalah daripada mulut pemimpin pembangkang sendiri. Mungkin selepas pada ini sudah pasti mereka akan putar belit apa yang mereka katakan. Kerana si penipu sememangnya mudah lupa dengan segala apa yang pernah diperkatakan.

Adakah apa yang diucapkan pengarah strategi PKR ini juga merupakan konspirasi UMNO BN? atau Najib telah mengambil suara beliau menjadi suara Rafizi? Inilah bezanya parti pemerintah dengan pembangkang yang hanya tahu bermain politik 24/7.Caci maki dan fitnah menguasai diri pemimpin pembangkang, amat tebal dan sukar dihakis. Dan sekali lagi soalan sama diutarakan, jika bukan Rafizi, rakyat marhaen yang berucap seperti Rafizi, persoal keputusan mahkamah, hina hakim, hasut rakyat ke arah kacau bilau, APAKAH TINDAKAN UNDANG-UNDANG AKAN DI AMBIL? atau tidak kerana rakyat marhaen bukan dikalangan Ahli Parlimen?

Pilihanraya sudah tamat tempoh, masa untuk bekerja untuk rakyat, mensejahterakan hidup rakyat. atau kita masih mahu mengherdik kerajaan pemerintah dengan mengatakan mereka kerajaan zalim sedangkan kamu menggunakan kenderaan mewah, menjamu selera dengan hidangan lazat, saiz perut yang semakin buncit dek kekenyangan, bebas terbang di dalam dan luar negara?


Kamu masih kata kerajaan BN kroni sedangkan dalam PKR bersepah kroni dan keluarga di dalamnya. Kamu hasut rakyat bantah keputusan mahkamah tetapi tidak apabila keputusan menyebelahi kamu. POLITIK APA INI???

1 comment:

  1. KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH ATAS BANTUANGNYA AKI,RUSLAN, KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAHKAN ANDA HUBUNGI LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..THANZ ROOMX ZHOBATH    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT HUB KI RUSLAN SALEH DI NMR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    THNKS ROOMX SOBAT

    ReplyDelete