Thursday, June 20, 2013

Berani ke suci kan yang HITAM???

Siap ada raptai...
ini la dia orang yang tak bertamadun...
Dulu kata nak buat 15 Jun...
Alih alih kata DBKL, PDRM tak kasi...
macam macam katanya...
kenapa tak terus terang saja?
Cakap CROWD juta juta tu tak ready lagi nak turun kl???

Pelik, asal demo aje nak buat kat KL???
Kenapa tak buat kat Kelantan?
Atleast ramai jugak orang datang sarambi mekah tu,
dapat jana pendapatan warga tempatan, dok gitu???

Ini demo peluru terakhir cacai pakatan yang kemaruk nak perintah Malaysia,
kuasa rakyat dalam PRU pun mereka nak pertikaikan...
Rakyat, nak tunggu lagi 5 tahun lambat lagi, apakata kita ajar puak-puak ni sikit?
kalau tak depa ni naik tocang...

mana persatuan2, NGO2 yang terpekik pekik sebelum ni kononnya nak pertahan artikel 153 perlembagaan, nak pertahan kuasa orang orang Melayu, nak pertahan agama bangsa dan tanahair???
Tak berani ke nak hadap puak puak hitam Sabtu???
Sampai bila nak berlembut?

Toksah harap sangat pada umno ni...
depa sibuk nak berpolitik aja...
sudah dapat jawatan, mana reti nak jaga orang Melayu, agama, negara....

*Ini antara hasutan yang diidam DSAI,
bila ada dua pihak merusuh, bertembung maka terjadilah tragedi hitam.

*apa yang perlu ialah, sediakan payung sebelum hujan, jangan udah terantuk baru tengadah.
tak salah kalau kita ludah muka sesiapa yg pakai baju bershit, dan seangkatan dengannya,

psttt... SL pernah ludah depa ni... hangpa berani?
kata demokrasi.... ini demokrasi la... SL bebas bersuara....

1 comment:

  1. Assalamualaikum,

    Iklankan barangan yang ingin dijual atau perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

    Terima kasih

    ReplyDelete