Wednesday, December 5, 2012

SEBARKAN... Kejahatan puak PR melakukan apa saja demi menjatuhkan kerajaan pimpinan orang Islam!!!

Apa yang mampu kita seorang Muslim lakukan, istigfar seberapa banyak...
Gejala Melayu bergaduh sesama Melayu kini semakin menjadi-jadi...
Kerana apa?
Semua sedia maklum, Melayu berpecah belah hanya kerana seorang pemimpin pluralisme, Anwar Ibrahim.

Anwar Ibrahim tajaan Yahudi ini semakin berjaya mencapai misi dan matlamatnya, memecah belahkan perpaduan rakyat Malaysia.Satu pergaduhan telah berlaku melibatkan Penyokong Barisan Nasional (BN) dan Pakatan Rakyat (PR) ketika berlangsungnya Majlis Ceramah Jelajah Merdeka Rakyat melibatkan Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim di kawasan Parlimen Gombak malam tadi.


Kejadian tersebut berlaku setelah berlaku pertembungan program di antara pihak Pergerakan Pemuda UMNO dan PKR yang masing-masing menganjur di lokasi yang sama di Batu 8 Gombak Selangor. - PETIKAN MEDIA

KENAPA MELAYU BERGADUH SESAMA SENDIRI?
KERANA ADANYA PEMIMPIN PLURALISME SEPERTI ANWAR IBRAHIM!

Penduduk Gombak TOLAK ANWAR IBRAHIM

Penduduk Gombak TOLAK ANWAR IBRAHIM

PENDUDUK GOMBAK BANGKIT MENENTANG BUDAYA SONGSANG DI TEMPAT MEREKA, SELEPAS INI DIMANA ANWAR IBRAHIM BERADA, AKAN ADA RAKYAT YANG MASIH SAYANGKAN PERPADUAN SERTA AGAMA ISLAM, TOLAK ANWAR IBRAHIM!


1 comment:

  1. Jom kempen kurangkan lagi anggota PDRM. Isu-isu keganasan seperti macam ini PDRM tak perlu campurtangan. nanti PDRM juga yang akan pecah kereta, pecah kepala. Doa ramai-ramai supaya lebih ramai lagi yang menimpa malapetaka. Kan lebih mudah dan kurang kos? Walau siapa sekali pun yang memulakan, perpecahan dalam orang Melayu dan Umat Islam semakin jelas dan ketara.

    GEMPAR!: Hari Jumaat akan jadi cuti hujung minggu seluruh negara Di Tendang Terajang

    ReplyDelete