Tuesday, August 14, 2012

EKSKLUSIF!!! Malam Lailatulqadar : Hasan Ali Berdoa untuk Pemimpin PAS?!!!

Doa itu bermaksud sesuatu yang baik.
Bukan doa menuntut turunkan bala, sepertimana yang dilakukan orang-orang PAS suatu ketika dahulu.
Doa kepada Tuhan untuk turunkan bala kepada individu yang juga seorang beragama Islam hanya bermotifkan dendam!

Kisah tersebut adalah sebuah lipatan sejarah yang perlu Di INGAT oleh setiap orang!

Semalam, dalam majlis berbuka puasa bersama Mangsa Kristianisasi, Bekas Exco Kerajaan Negeri Selangor, Hasan Ali yang dipecat oleh PAS kerana mempertahankan dan konsisten dalam memperjuangkan isu murtad di Selangor, bertindak mendoakan untuk seluruh kepimpinan tertinggi dalam PAS.

APA DOA HASAN ALI???

"Pemimpin Pas dan Dewan Ulama perlu mengkaji semula kedudukan Pas dalam Pakatan. Tidak boleh biarkan bersetuju untuk tidak bersetuju. Pas kena yakin dan menegakkan konsep dan objektif mereka sebelum ini untuk  menegakkan negara Islam," 

Ya, sudah pastilah bukan satu doa untuk berniat jahat sepertimana yang dilakukan oleh PAS suatu ketika dahulu. Tetapi doa yang membawa kepada kebaikan...

Hakikatnya,
ketepikan politik, perjuangan menyelamatkan akidah adalah satu keutamaan !

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete