Sunday, July 15, 2012

Najib duduk melepak tepi tangga ni dah kenapa ???

Program 1Malaysia For Youth (1M4U) yang diadakan di sekitar  Perkarangan Taman KLCC di sini dihadiri ribuan pengunjung dari segenap lapisan masyarakat terutamanya golongan belia.

 
Pelbagai aktiviti telah dianjurkan dengan pengliubatan hampir kesemua Kementerian, Agensi dan Badan Bukan Kerajaan (NGO) yang dipersembahkan khas buat pengunjung.

1M4U diserikan lagi dengan kehadiran Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak diiringi Menteri Belia dan Sukan Datuk Seri Shabery Cheek, Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein, Timbalan Menteri Belia dan Sukan Datuk Razali Ibrahim dan beberapa Pemimpin Kerajaan yang lain.

1 comment:

  1. apa hal plk DS NAJIB ni duduk kat tangga dgn rakyat malaysia. nti dapat tahu lompong2 pakatan dah jdi fitnah. duduklah kat dlm mesjid mcm pok nik aziz lepas tu sembahyang, kemudian tangkap gambar tunjuk kat rakyat barulah rakyat suka dan taksub. berkat duduk dalam mesjid pok nik aziz dapat wahyu dari syaitan siapa undi pas dapat pahala dan syurga. siapa yg tak teruja...hanya lompong pakatan eja..pas, pkr dan dap pun tak kecuali. syabas...DS NAJIB PEMIMPIN KESAYANGAN RAKYAT.

    ReplyDelete