Thursday, July 21, 2011

Orang Kampung Anwar MENGAMUK !!!

Anwar Ibrahim ni orang mana kalau bukan dari Permatang Pauh.
Sedar tak sedar dalam kerancakan Anwar berpolitik sehingga dalam kawasan sendiri tidak terjaga.
Ibarat 'monyet dihutan disusukan, anak di rumah mati kelaparan'
Media Permatang Pauh

Semakin hari Anwar terdesak untuk mengejar cita-citanya iaitu menjadi Perdana Menteri Malaysia. Sehingga dia terlupa akan usianya yang semakin tua dan ini pula boleh diibaratkan 'rumah kata pergi, kubur kata mari'
Anwar oh Anwar, hati kau keras...
Ketaksuban manusia yang digelar Al-Juburi ini dalam berpolitik semakin jauh terpesong dari insan yang bermoral sehingga isu liwat dan seks bersama pelacur China terus diputar-belitkan dan dia akan sedaya upaya untuk lari dari masalahnya itu. Habis seluruh pelusuk kampung dijajanya dengan isu perhimpunan haram Bersih dan sebenarnya adalah untuk melarikan dia dari isu-isu moral yang tidak bertamadun!

9 comments:

  1. Assalam Bro

    Mengenali Anwar, hanya orang sakit aje yang masih menyokong Anwar... Macam2 sakit tu,,

    ReplyDelete
  2. bro...kalo boleh tlg jengok2 kat area permatang pauh...apa yg anwar dah buat?..interview org2 sana...dptkan pandangan depa tentang anwar...apa kejayaan yg anwar bawa dari permatang pauh??..
    sbb selama ni....xde langsung citer permatang pauh...ntah hidup..ntah mati....

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. The Unspinners saya sebelum ni silent votters lepas 709 BERSHIT!! yang pr agungkan saya terus jadi marah dan terus menyuarakan pendapat saya secara terbuka...untuk menunjukan kerajaan still ada silent voters yang selama ni diam membisu ..bertindak sekiranya perlu....saya ada launching 1 blog 16/07 dan masih baru saya mintak Suara Lensa dapat membantu dalam dunia blogers... http://cabaiutara.blogspot.com/ moga kita sama dapat memperjuangkan Agama Bangsa dan Negara...Insyallah....

    ReplyDelete
  5. ajai62:dia sakit tp tak mngaku sakit. mcm org gila tak mgaku dia gila. org mcm DSAI tmpt dia kt tg rambutan! tanam hidup2 pun boleh kot

    ReplyDelete
  6. hitch: t.kasih. SL masih membongkar isu2 di permatang pauh. ya, permatang pauh hanya riuh ketika Anwar mahu meraih undi disana. hari2 biasa, Anwar mungkin ke negara yahudi untuk disusukan. blog MPP adalah yang terbaik untuk mceritakan hal2 di permatang pauh.

    ReplyDelete
  7. cabaiutara: ya sudah smpai masa kita menunjukan kesetiaan kita kpd Raja dan Negara tidak sperti pakatan pembangkang yang mahu menjual Malaysia ! Alif Ba Ta perjuangan kita! blog anda sudah di link kan di blog Suara Lensa.

    ReplyDelete
  8. link blog saya juga, mari sama2 kita lawan org sewel yg gila nk memerintah malaysia

    harakah-x.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. matt: harakah-x.blogspot.com telah di link kan. salam perjuangan !

    ReplyDelete