Saturday, July 28, 2012

Aku dah cakap jangan menipu banyak sangat di bulan Ramadhan ni !!!


Maksud Suara Lensa, bukanlah di bulan lain tu kita boleh menipu...
Inilaha hakikat sebenar apa yang berlaku dalam pentadbiran kroni kerajaan Selangor d bawah pimpinan DAP ops sorry, di bawah pimpinan Khalid Ibrahim...

Akibat asyik sangat menipu, sudah pecah temberangnya, lagi-lagi di bulan mulia Ramadhan Al-Mubarak.Sampai bila Khalid Ibrahim dan Pakatan Haram Selangor mahu berbohong kepada rakyat kononnya tiada krisis air yang berlaku di Selangor?

Mengapa perlu menghantar lori tangki air dengan banner tertulis 'SUMBANGAN KERAJAAN NEGERI SELANGOR' ... jika benar-benar tiada krisis air sedang berlaku di Selangor.

Apa perlu menghantar lori tangki yang disewa khas ... lebih besar dari lori SYABAS untuk penduduk di Taman Belimbing, Seri Kembangan.


Pelik ... lori tangki air hanya dihantar ke satu kawasan sahaja, walhal SYABAS telah pun menghantar bekalan air sebelum ini?


Apa agaknya jawapan Khalid Ibrahim dan Pakatan Haram apabila kerajaan negeri menghantar lori tangki berkapasiti 22,000 gelen air ke Taman Bukit Belimbing, Seri Kembangan?


1) Saja-saja seronok?

2) Kerajaan negeri Selangor cukup prihatin?
3) Saja tayang lori tangki air pada penduduk?

Bagaimana Khalid Ibrahim mahu menjawab lori-lori tangki air milik SYABAS hari-hari hantar bekalan air di Taman Bukit Belimbing, Seri Kembangan ini? - Blog Gelombang Wangsa Maju

No comments:

Post a Comment