Thursday, May 3, 2012

Muka cuak pemimpin pakatan semakin ketara


Debat KJ - Rafizi batal.
Ianya disahkan Penasihat Eksekutif Editorial Kumpulan Media Karangkraf, Datuk Abd. Jalil Ali yang akan memilih satu tarikh baru bagi Program anjuran Sinar Harian tersebut.Namun beliau menafikan dakwaan Debat tersebut akan dibatalkan dalam masa terdekat ini dan memberi jaminan akan meneruskan melainkan pihak yang terlibat menarik diri di saat2 akhir. Adakah kerana gambar 'mancis' Azmin Ali tersebar meluas di internet bersama gadis montok?
Itulah jika sebelum ini berlagak sangat kalau bercerita bab debat ni. Kononnya mereka lah jaguh. Mungkinkah juga kerana Khairy kunyah sehingga lumat Ambiga pada debat lepas membuatkan Rafizi goyang kepala lutut? Bukan Rafizi sahaja malah ramai lagi pemimpin PR yang berasa goyang dengan orang UMNO mahupun BN. Rakyat semakin jelas dengan kebusukkan yang ada dalam pakatan pembangkang. Contoh terbaru yang mana peserta bershit yg mahu mendapatkan pnjelasan dari Al Jubs telah dihalau keluar dan inilah kebebasan bersuara bagi pakatan pembangkang yang begitu ketara dan memualkan. Pokok pangkal disini, PR hari ini celaru memikirkan modal untuk strategi menepis kemarahan rakyat.

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete