Saturday, May 12, 2012

Ini Baru Perhimpunan orang yang bertamadun

 
 
UMNO sudah makin lemah. UMNO sudah tidak releven. UMNO sudah tua. UMNO nyanyuk. Macam2 gelaran dari Pembangkang malah cuba dijadikan label terhadap Parti ini. Sampai sanggup menggambarkan situasi yang menjengkelkan jika ada manusia di Negara ini yang masih menyokong UMNO.

Namun malam ini menjadi saksi sokongan terhadap UMNO masih utuh. Lebih dari 90 Ribu penyokong UMNO hadir memberi sokongan padu kepada parti. Jumlah ini merupakan satu rekod paling besar setakat ini sejak berakhirnya PRU12 yang lalu. - Gelombang Rakyat

2 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh...tipula...dah main dah..nakcair xboleh..hanya duit pada sistem je..ape pun tarak...lebey kurang mlm je..nak duit balik..kena carik orang beli euro kita...huh

      Delete