Tuesday, October 11, 2011

KFC : Kuat F#ck China

Normala lagi berani dari Anwar Ibrahim
Anwar Ibrahim tak saman Papa Gomo walaupun telah didesak banyak kali
Aik? Tiba-tiba calon yang kalah masa pilihanraya kecil DUN Tenang pula tiba-tiba menyalak mengalahkan Anwar Ibrahim?



Kenapa ni Mala....
Jualan ayam KFC sudah jatuh ke?
hahahaha (tak boleh tahan nak gelak dari tadi)

Sudah-sudahlah penat sebenarnya nak dengar cerita merepek dan publisiti murahan seperti Normala ni.
Buang lah status CIKGU itu, bikin malu aja.
Apa kata orang, ludah ke langit terkena muka sendiri?
Lagi satu, Ibarat Ayam Serama, jalan mendada tak sedar tahi di ekor"
kui..kui..kui...

Ini apa?


Alahai juak pembangkang ni memang susah nak berubah perangai mereka ni.
Selain suka menipu rakyat, suka juga menegakkan benang yang basah.
Sudah terang lagi bersuluh
Angkuh dan sukar menerima kenyataan

psst.... Papa Gomo and GAP, lu orang ada duit tak? kalau takda gua boleh buat tabung derma kilat! kahkahkahkah. eh eh, buat part-time kt KFC pun boleh. Kentucky Fried Chicken lah! Bukan yang fuck fuck tu. hahahaha
 

No comments:

Post a Comment