Wednesday, May 27, 2015

#RakyatTanya : bila pemimpin pakatan nak bayar saman???


Bukan main lagi puak pembangkang ni... Ni pasal saman trafik Menteri Pengangkutan Datuk Seri Liow Tiong Lai.

Kembang hidung DAP Segambut Lim Lip Eng apabila kononnya dapat mendedahkan kesalahan Presiden MCA.

Untuk makluman pembaca, Tiong Lai sudahpun menyelesaikan saman yang dikatakan itu pada hari semalam.


Tiong Lai juga adalah manusia biasa sama seperti kita. Kes beliau adalah berkaitan cermin gelap. Menteri pun kena saman... Lagi dua saman pula adalah kerana ia dihantar ke alamat lama Tiong Lai.

Tiong Lai, baru tiga keping saman dan ianya sudah dibayar!

Bagaimana pula saman melibatkan pemimpin pembangkang? DAP Segambut sepatutnya mencerminkan diri sendiri terlebih dahulu... Dan rakan-rakan dalam PR pasti berasa marah dengan Lip Eng.

Bukan main lagi hendak gasak pihak berkuasa untuk menangkap menteri sebab saman trafik, alih-alih terkena pada batang hidung sendiri.

"Paku dulang paku serpih, mengata orang dia yang lebih"

Wow!!! ada yang sampai mencecah hampir 100 keping saman??? Agak-agak apa jenis kesalahan mereka ini ya... Hendak buat koleksi untuk anak cucu ke???

#bilanakbayarsaman

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete