Saturday, April 13, 2013

PRU13 - AGENDA JAHAT DAP terbongkar!!!1. Pada hari ini, saya telah mendapat satu maklumat yang agak mengejutkan daripada kenalan saya yang bekerja di Singapura dan juga merupakan antara orang kuat Parti PAP.

2. Beliau telah mendedahkan (sengaja atau tidak saya tidak tahu) bahawa Kerajaan Singapura telah memberikan cuti khas 2 hari pada hari 3hb Mei, Jumaat dan 6hb Mei, Isnin. Selain itu, Kerajaan Singapura juga akan memberikan elaun minyak khas.

3. Keistimewaan ini hanya diberikan kepada warganegara Malaysia berbangsa Cina akan pulang untuk mengundi DAP khasnya di Johor.

4. Lebih mengejutkan apabila pekerja-pekerja Parti PAP diarahkan untuk turut serta membantu jentera DAP sepanjang tempoh berkempen. Sekiranya terdapat perhimpunan besar-besaran DAP, sedarlah bahawa ada antara mereka bukan warganegara Malaysia dan pekerja parti PAP.

5. Beliau juga ada menyampaikan bahawa salah seorang 'taikun' besar di Singapura akan menyumbangkan 7 buah bas kepada mereka yang tiada kenderaan untuk pulang.

6. Nampaknya hubungan antara PAP-DAP ini semakin erat dengan kehadiran Lim Kit Siang di Gelang Patah sebagai calon.

7. Bersungguh-sungguh PAP dari Singapura ini untuk membantu DAP membuktikan bahawa selama ini mereka sebenarnya tidak pernah berpecah. DAP menjadi sebagai cawangan PAP di Malaysia.
SUMBER

5 comments:

 1. mereka memang rapat sebab DAP adalah serpihan PAP selepas PAP berjaya memporak peranda negara pada tregadi 15 mei 1965 dulu,selepas singpura berpisah dgn malaysia,PAP di tanah melayu menjadi DAP

  ReplyDelete
 2. 13 mei 1969 kah yg dimaksudkan????

  ReplyDelete
 3. elok dibuat sekatan jalanraya dari arah selatan nanti.. pada himpunan bersih lalu mmg ada kuncu2 mereka dari selatan..

  ReplyDelete
 4. Sudah Terang lagi bersuloh....... APA KAH MELAYU YG MENYOKONG DAP MASIH BUTA....... PENGKHIANAT AGAMA BANGSA dan NEGARA

  ReplyDelete
 5. Mohon admin & rakan2 bagi pencerahan berkenaan PERANCANGAN DAP SELEPAS TAWAN PUTRAJAYA TERMASUK MENGKRISTIANKAN MALAYSIA.. inilah websitenya....
  http://www.anwaraidc.com/?p=33710
  http://www.anwaraidc.com/?p=33738
  Sangat berkait rapat dgn isu di atas...

  ReplyDelete