Tuesday, April 2, 2013

HANGAT HANGUS!!! Hadi Awang lancar tema baru untuk FITNAH

Ini dia..
King of Fatwa dalam Malaysia ni...
Lelaki yang suka mengeluarkan fatwa-fatwa moden berlandaskan aspek kepentingan politik.
Fatwa hanya akan dipaculkan daripada mulutnya apabila ada sesuatu isu itu membawa kepada kepentingan atau kegunaan parti kesayangan mereka, parti serpihan dan parti orang kecewa, PAS.

Nah!!!
Menjelang PRU13 apa katanya si Presiden PAS???

"InsyaAllah kita akan menghadapi PIlihan Raya Umum pada bila-bila masa. Walaupun Datuk Mustapha Ali, Setiausaha Agung (PAS) menganggar tarikh-tarikh tersebut, saya yakin UMNO yang mengepalai barisan Nasional (BN) akan mendapat nasihat bomoh terlebih dahulu."

"Kerana UMNO ini percaya pada bomoh. Dia (UMNO) tanya bomoh terlebih dahulu lah nak tetapkan (tarikh) pilihan raya ini. Mungkin kalau bomoh dia tentukan kalau awal, awal lah. Tak sepertinya seperti tarikh yang Datuk Mustapha sebut tadi," - Hadi Awang

Jika dulu kalau ada apa apa isu yang tercalit pada dahi pemimpin/pentadbiran PR maka mereka akan kata konspirasi UMNO/BN.

Hari ini, pasal pembubaran parlimen pun mereka sedaya upaya untuk menuduh kerajaan dengan bukan-bukan.KONSPIRASI BOMOH


5 comments:

 1. Setuju.... Ini kalau puak-puak Pas Pis Pus tu baca mesti terguling-guling, telinga mereka berdesing mana mungkin Tuan Guru mereka kena smash begitu aja.... Lepas tu boleh cari dan keluarkan Hadis yang tak pernah orang lain baca dia boleh dapatkan walaupun hadis tu dah di Bankan oleh Mufti-Mufti asing. Kesian....

  ReplyDelete
 2. bukti tarikh ngan tempat?
  kalau stakat tulis aku pon boleh..

  ReplyDelete
 3. Kan betul, baru bagi pendapat dah berdesing telinga, setakat nak bukti dan tarikh kena tanya Dr. Hassan Ali, bila beliau pangkah aja dah kena terminate. Dr. Hassan Ali tu tak akan keluar PAS, sebab dia tahu situa-tua tu macam Nicky Aziz tu dan Hadi dah nak expire. Lepas tu bolehlah dia revamp balik PAS tu ke arah yang lurus dan betul. Bila nada dia tak seirama dengan nada Pas pusat end resultnya kena singkir. Us. Nasaruddin pun akan mengikut langkah Hassan Ali, renung-renunglah...

  ReplyDelete
 4. Nukilan Dari Blog Kutukan Dewata:-

  BUKTI DARIPADA TEKNOLOGI CANGGIH SUKAR UNTUK DISANGKAL.SEBAB ITU HJ HADI AWAL-AWAL LAGI TELAH MENAFIKAN VIDEO SEBAGAI BARANG BUKTI.HANYA SAKSI BISU.JADI TERSELAMATLAH RAKAN TAULAN DIA YANG RAMAI LAPARKAN SEKS.
  INILAH SATU CARA UNTUK MENUTUP KEBURUKAN PUAK SENDIRI.

  PERSOALANNYA SEKARANG KALAU BETUL KAU BERAK TENGAH JALAN DAN ADA ORANG RAKAM PERBUATAN KAU MAKA SIAPA YANG BUAT SALAH???

  ORANG YANG RAKAM KAU BERAK TENGAH JALAN DAH TENTU NAK DEDAHKAN SUPAYA ORANG TAHU BAHAWA YANG BUAT KERJA TAK SENONOH TU SELAMA INI ADALAH KAU.

  JADI SENANG LAIN KALI KALAU NAMPAK KAU LALU KAT ATAS JALAN DEPAN RUMAH AKU,AKU BOLEH HAMBAT DENGAN PENYAPU UNTUK ELAKKAN TAHI KAU BERLONGGOK ATAS JALAN DEPAN RUMAH AKU.

  JADI KALAU NUAR TAK BUAT,DAPAT KE ORANG RAKAM PERBUATAN DIA.

  INI SEDAP MULUT AJE TUDUH ORANG BUAT VIDEO NAK MEMFITNAH PEMIMPIN PUJAAN KAU!!!

  KALAU BUAT MENGAKU AJE JANGAN NAK DALIH-DALIH LAGI.

  SENDIRI BUAT SALAH ORANG DIPERSALAHKAN.

  DASAR ASSOBIYAH,BUKAN UMAT MUHAMMAD!!!

  INILAH ASSOBIYAH TULIN YANG NABI INGATKAN KEPADA KITA.BUKANLAH PUAK ASSOBIYAH INI DARI KALANGAN UMAT NABI MUHAMMAD.

  JADI LENGKAPLAH DUA PUAK NI BERGABUNG SEBAGAI KUMPULAN YANG BUKAN UMAT NABI MUHAMMAD.

  SATU KUMPULAN TERKELUAR DARI KALANGAN UMAT MUHAMMAD ADALAH KERANA PENGAMAL DAN PENYOKONG GERAKAN LGBT.TAMBAH PULAK DENGAN PERANAN SEBAGAI PENGEMBANG AGAMA DIN ILLAHI(PLURALISME).

  SATU LAGI KUMPULAN TERKELUAR DARI KALANGAN UMAT MUHAMMAD KERANA MEREKA TERLALU TEGAR SEBAGAI KUMPULAN ASSOBIYYAH.

  LIHAT SAJA PAS,KERANA TERLALU ASSOBIYAHNYA DIA, ULAMAKNYA SANGGUP BERDIAM DIRI DARIPADA MENGHALANG PENGEMBANGAN AGAMA DIN ILLAHI DALAM PAKATAN.

  SEPATUTNYA SEBAGAI ORANG YANG CERAH AGAMA ULAMAK PAS MESTI BERTEGAS ATAS PERKARA YANG MENGANCAM AKIDAH UMAT ISLAM.

  TETAPI OLEH KERANA YANG SESAT ITU SAHABAT MERANGKAP PUAK SENDIRI MAKA DIA WAJIB DI PERTAHANKAN.MAKA SAH LAH KETULINAN ASSOBIYAH PUAK PAS DAN PAKATAN.

  JADI TINDAKAN ULAMAK GURU PONDOK YANG MENGHARAMKAN UNDI PAS ADALAH TEPAT DENGAN SYARIAT ISLAM.

  SEJAK DULU,KINI DAN SELAMANYA TERNYATA DAN TERBUKTI SUDAH BAHAWA PAS MEMANG ASSOBIYAH TULEN KELAS SATU!!!!

  ReplyDelete
 5. Banyak la HADI punya BOMOH, setahu kita PM pergi buat umrah ke Mekah baru-baru ini. Kita yakin PM pasti bermunajat kepada Allah utk menghadapi PRU13 ini.

  ReplyDelete