Friday, March 1, 2013

Komando DISERANG, TERKORBAN, Anwar DALANG!!!


Anggota keselamatan negara kita yang terkorban di Lahad Datu hari ini adalah disebabkan serangan yang dilakukan terlebih dahulu oleh pihak musuh.

Adalah menjadi tanggungjawab pejuang kita untuk menjaga keselamatan negara, namun jika sesuatu perkara itu adalah kerana melibatkan agenda jahat sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawab maka seluruh rakyat pasti tidak boleh terima sama sekali!!!

LAHAD DATU 1 Mac - Dua komando polis terbunuh setelah terkena serangan mortar di Kampung Tanduo, yang menjadi kubu kumpulan penceroboh bersenjata dari selatan Filipina, di sini hari ini.

Dua komando polis tersbeut merupakan anggota peninjau yang diserang ketika sedang berkawal di satu daripada pos di sekitar Kampung Tanduo. 

Wartawan Bernama yang berada di kawasan Felda Sahabat 17 di perkampungan itu berkata mayat dua anggota keselamatan itu diusung oleh polis dan dimasukkan ke dalam sebuah trak polis untuk dibawa ke Hospital Lahad Datu. 

"Sehingga kini tiada pengesahan polis, kami hanya melihat mayat dengan bot hijau diusung ke dalam trak tersebut," katanya yang terpaksa keluar dari kawasan Felda itu setelah diarahkan pihak berkuasa, lapor Bernama. 

Pada 2 petang, beliau berkata pihak berkuasa mengarahkan wartawan keluar kerana khuatir keselamatan mereka berikutan insiden tembakan masih berlaku.    Setakat ini, tiada pihak berkuasa boleh mengesahkan identiti anggota yang maut.

Terkini, maklum tidak rasmi yang diterima, anggota yang terkorban dikenali sebagai Isnp. Zulkifli Mamat dan Sjn Sabarudin. Namun, maklumat tersebut masih belum disahkan oleh pihak berkuasa. 

SUMBER :
http://www.klpos.com/jenayah/44762-lahad-datu-dua-komando-polis-maut-terkena-mortar

AL FATIHAH

Baca penglibatan Anwar Ibrahim yang menjadi dalang kepada kematian anggota keselamatan negara;
http://mediawangsamaju.blogspot.com/2013/03/breaking-news-akibat-politik-sial-anwar.html

3 comments:

 1. agak mengelirukan ...pelbagai andaian boleh dibuat....bukankah kebenaran akan muncul akhirya... tuan tolon link ke blog saya noonsleep.blogspot

  ReplyDelete
 2. Fitnah semata2… tanpa bukti.. sedap mengolah cerita. Cerita yg direka baik punya… Semua org sedih dgn kematian, tak perlu buat dosa menjadi kafir menFITNAH orang. Apabila sudah tersepit xde sokongan..x brani buat praya, mcm2 boleh buat!
  Nak tutup pendedahan Suruhanjaya DiRaja, kes beri IC kpd ratusan ribu org asing termasuk org filipina…
  Sudah tersepit untuk kalah, sanggup korbankan pejuang negara demi kepentingan politik...sebagaimana sanggup letupkan seorang wanita...yg jadi mangsa dihukum gantung sampai mati..2 org pejuang negara juga...

  ReplyDelete
 3. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
  JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..  JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI RUSLAN SALEH NMR (_0_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

  ReplyDelete