Tuesday, October 9, 2012

Tu dia Cina Chauvinist Sudah mau Tunjuk Biadap !!!


Tun Mahathir, siapakah beliau?
Bagi rakyat Malaysia sudah pasti bangga dengan kehadiran lelaki bernama Mahathir sebagai Perdana Menteri Malaysia yang keempat.

Malaysia berjaya dibangunkan, dimajukan bersama-sama...
Dulu Malaysia wujud dalam peta tetapi hanya sekadar sebuah negeri.
Sejak tahun-tahun mendatang, dengan membawa misi Wawasan 2020, dengan tekad dan iltizam, Mahathir bersama kepimpinan sebaris dengannya mampu untuk membuat Malaysia menjadi buah mulut bibir-bibir warga antarabangsa.Siapa sangka Proton, Petronas, KLCC dan banyak lagi idea-idea yang datangnya dari Mahathir kini menjadi kebanggaan kita rakyat Malaysia?Kini, apabila kaum-kaum Chauvinist kembali ke arena politik negara, suara-suara biadap menjadi isyarat.
Kebiadapan mereka disokong kuat bangsa-bangsa Melayu haprak diketuai Anwar Bin Ibrahim, Nik Aziz Bin Nik Mat dan parasit-parasit keji beragenda meruntuhkan nilai harmoni dalam negara.
Kebiadapan komunis-komunis ini usah dipersoalkan lagi kerana sejak dahulu lagi mereka terkenal dengan kebiadapannya untuk menakluk Tanah Melayu.
Apa yang kita perlu fikirkan dan jadikan renungan ialah, sampai bila Melayu dalam PAS dan PKR mahu menjadi hamba abdi kaum komunis ini?


No comments:

Post a Comment