Saturday, August 4, 2012

HOT News!!! PAS Ketinggalan Zaman - Karpal Sigh

 Apa yang kita dengar dalam forum Lim Guan Eng bertajuk : Benarkah Dasar DAP Mengancam Islam?
Jika kita fikir secara logik luaran, sudah pastilah tiada (tidak ancam setakat ini)

Tetapi untuk masa akan datang, belum pasti.
Apa yang pasti, suara-suara rakyat di Pulau Pinang banyak membuktikan kerajaan DAP begitu rasis!

Dan bagi parti PAS yang bersekongkol dengan DAP yang mereka masih cuba menyembunyikan sesuatu seolah penubuhan Pakatan Rakyat itu tiada masalah.

Hakikatnya, pakatan yang ditubuhkan itu jelas hanya tidur sebantal mimpi lain-lain.

Bagi Karpal Sigh, dia ini memang konsisten orang nya.
Sentiasa tetap pendirian.

Apa yang dinyatakan kepada pemberita siang tadi sangat jelas untuk ahli dan pemimpin PAS.

PAS ketinggalan zaman (isu hudud).
Karpal Sigh selar PAS yang kononnya dia ini sebagai liabiliti.
Karpal juga mita PAS pijak dibumi nyata.
Malah setakat ini tiada penyelesaian dalam Pakatan Rakyat.
Mereka perlu selesaikan masalah itu sebelum pilihanraya.

 Jadi inilah antara wayang yang sagat dramatik yang dipertontonkan kepada rakyat setakat ini dimana Niz Aziz cakap lain, Karpal cakap lain, Lim Kit Siang cakap lain, Anwar Ibrahim cakap lain, Lim Guan juga cakap lain. Semua ini cakap tak serupa bikin!

3 comments:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete
 2. Oh oh oh Lim Guang Eng DAP celaka ini. Tak baca ke Sejarah 13 Mei 1969 Guang Eng? Siapa mula dulu ah? Memang CINA DAP Cina tak boleh dipercayai. Tak payahlah guna ayat2 al Quran. Melayu ni bukan bodohlah.Orang PAS bolehlah dibodohkan oleh DAP. Tapi DAP takut Melayu sebab bila Melayu berjaya dan menguasai ekonomi sudah pasti orang CINA takut. Guang Eng memang takut pada pemimpin UMNO. Debat dengan MCA pun tak dapat berbahas dengan matang.Cuba cabar UMNO untuk berdebat? Tanya Tun Mahathir untuk tahu siapa itu DAP dan Lim Kit Siang ?

  ReplyDelete
 3. MELAYU BANGGANG YANG HADIR DALAM SESI INI, LGE megatakan DAP TIDAK ANTI ISLAM, melayu dan islam yang hadir pekak dan dungu ke?!telah banyak bukti dan kenyataan di keluarkan dan dilaku kan oleh DAP

  ReplyDelete