Wednesday, July 4, 2012

Sensor!!! AKSI RANJANG!!! Ariel Peterpan tak sehebat Anwar Ibrahim?!!!


Ariel Peterpen ketika ini masih didalam penjara dalam menjalani hukuman dalam kesnya melakukan seks yang tersebarnya aksi ranjang beliau diserata dunia.

Ariel Peterpan mempunyai peminat yang ramai bukan sahaja dari Indonesia, malah juga di Malaysia. Pengaruh besar Ariel di Negara ini dapat dilihat menerusi beberapa siri konsert Kumpulan Band tersebut dihadiri ribuan penonton.

Ariel dilaporkan bakal keluar dari penjara dalam tempoh 3 minggu lagi.

Manusia, pasti ada melakukan kesilapan.
Setidaknya Ariel menerima hukuman di dunia.

Anwar Ibrahim???
99.9% video yang dikeluarkan oleh blog Papa Gomo adalah TULEN dan Anwar masih bebas terkinja-kinja ke segenap pelusuk ceruk mengadakan ceramah tabur fitnah dan memaki kerajaan!

TAK BOLEH !
BOLEH !
  THINK IT !!!

1 comment:

  1. KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,RUSLAN KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI RUSLAN SALEH DI NOMOR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_)KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI
    JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..    JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT HUB KI RUSLAN SALEH DI NMR (_+_6_2_8_1_2_4_3_4_7_7_4_5_5_) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI

    ReplyDelete