Sunday, April 29, 2012

Susah Anwar nak jawab video ni... Tak pun video ni hanya besi? Rakyat yang menilai...

Ini video kantoi puak sial Beshit pada demo sial siang tadi... SEKALUNG TAHNIAH dan SYABAS buat para petugas keselamatan negara... Walaupun dicemuh, dicaci, di provok malah ada yang cedera dipukul, tetapi AMANAH yang diberi oleh rakyat jelata mereka pikul dengan baik. SYABAS dan Terima Kasih kepada pasukan keselamatan negara PDRM !!!

2 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. xkn la pnykng bersih tu nk ddk kt jln raya.. die org nk ddk kt dataran merdeka je.. knp ttp dtrn merdeka? bknye ada mjlis pon.. buto bapak hang la umngok..

    ReplyDelete