Wednesday, February 1, 2012

Anak Muda EXCITED !!!


Semalam aku dan rakan-rakan seperjuangan pergi ke MPH Alamanda Putrajaya,
untuk apa?
untuk menebus voucher buku tu la..


sebab apa aku terus terjah kat MPH?
sebab aku ade terbaca satu link kat fb, katanya akt MPH boleh pakai voucher tu..


ok, tips pertama:
tanya dulu sebelum pakai voucher tu..

macam semalam ktorg tnye dulu kat cashier tu..
"kak, voucher ni boleh pakai tak?"
"boleh, beli ape2 buku dgn alat tulis except majalah.."

  
ktorg pun happy sebab mmg betul2 boleh pakai voucher tu..
ape lagi, masing2 pon excited lah mencari barang2 yg hendak dibeli..
Blogger Sebaya Adam Adli

Tertarik dengan anak muda ini...
Mereka menggunakan sesuatu yang diilhamkan oleh kerajaan dengan sebaik nya.

Inilah yang dikatakan bakal meneraju negara suatu masa kelak.
Bukannya berdemo berbaring tengah jalanraya.


 SYABAS buat anak-anak muda yang MASIH BEGITU RAMAI yang masih WARAS dengan tidak terjebak dengan anasir-anasir busuk cetusan geng-geng seperti Adam Adli, Safwan Anang si kerusi roda aka junior Mat Sabu dan geng-geng MAHASEWEL yang lain.

SYABAS sekali lagi dan teruskan berfikiran waras mengejar ILMU sepertimana rakan-rakan dari kalangan bangsa Cina, India dan lain-lain yang mengutamakan ILMU demi kejayaan masa hadapan.

ILMU, ILMU dan ILMU
Itulah kuasa dunia sebenar...

No comments:

Post a Comment