Thursday, October 20, 2011

Siapa dia Golongan Profesional ka Elit ka apa ka yang BIADAP kita jangan kasi muka !

Seorang yang BIADAP dan tak kenang dek untung seperti Aziz Bari ini tidak seharusnya dibiarkan bebas.Seorang yang bergelar orang berilmu tinggi ini kadangkala meletakkan tarafnya lebih hina dari orang yang tidak berpelajaran.

Nama sahaja orang berpengetahuan tetapi kalau tak pandai menggunakan nikmat yang dikurniakan, SIA-SIA sahaja!

"Kegagalan beliau berbuat demikian atau ketidakpuasan jawapan yang diberi boleh menyebabkan tindakan tatatertib diambil atau paling teruk beliau akan berhadapan dengan Lembaga untuk proses pembuangan dari UIAM.

Kita tunggu dan lihat apabila Aziz Bari mengumumkan nanti bahawa beliau akan keluar atau berhenti dari UIA. Ini bermakna beliau telah dinasihatkan berhenti oleh pihak UIA untuk menutup malu beliau.  

3- Satu ketika dahulu ramai yang tertanya-tanya kenapa Tun Mahathir meletakan TS Sanusi Junid di UIA sebagai Naib Chancellor/Presiden. Inilah jawapan dan contoh terbaik yang telah terjadi, iaitu untuk mengelakan professor menjadi terlalu EGO/Keras Kepala yang boleh mencetuskan huru-hara jika dibiarkan. "


Sedia maklum ramai yang menjadi PERASIT dalam badan-badan pendidikan negara malah juga badan-badan kerajaan.

Mereka ini antaranya kita sendiri sudah mengetahui identiti mereka.
Cuma apa yang perlu dilakukan adalah, BERTINDAK!

BUANG sahaja sial-sial ni.
Apa susah sangat?
Virus-virus ini tidak boleh dibiarkan sahaja!

Manusia yang tak kenal erti bersyukur kita harus HENTIKAN nikmat yang dikurniakan kerana apa? Kerana virus inilah yang akan menghancurkan anak bangsa!

BILA MAHU BERTINDAK ???

No comments:

Post a Comment