Sunday, July 24, 2011

JANGAN TERKEJUT!!! Putar Belit : Amalan Pembangkang Di Malaysia

Janganlah kita sebagai rakyat Malaysia ini berasa pelik dnan hairan dengan perangai puak-puak pembangkang ini. Putar belit adalah mainan mereka. Hari ini cakap lain, esok cakap lain, orang cina cakap, CAKAP TAK SERUPA BIKIN!
Pembangkang di Malaysia ini tak pernah konsisten! Baik dari PAS, PKR dan DAP ! Bila dinamakan sebagai pembangkang, apa yang ada dalam kepala otak mereka adalah mengkondem kerajaan dan mereka sahaja yang betul. Apa yang dilakukan kerajaan Malaysia semuanya tidak kena bagi mereka walhal setiap yang dilakukan oleh UMNO, MCA dan MIC diterima oleh rakyat. Baik dari gagasan 1Malaysia hinggalah DS Najib mendekati rakyat dengan aplikasi Facebook dan masuk dalam konti stesen radio pun mereka pertikaikan. Kasihan melihat gelagat pembangkang ini yang sudah kehabisan modal untuk menhentam kerajaan dan gelagat ini menyerlahkan kebodohan mereka sendiri.
Dan mereka bercerita mengenai kebebasan media. Inilah maksud kebebasan bagi mereka...
Media yang menyebarkan sesuatu yang benar, mereka katakan itu media kerajaan.
"Berkatalah benar walaupun ianya pahit" mungkin sesuatu yang sukar bagi pakatan rakyat ini.

Apa yang mereka buat itu adalah untuk mengalih isu yang terpalit pada batang hidung pemimpin mereka yang sehingga kini masih belum dijawab dengan jelas !
Jika mereka mengaku sebagai Islam sebenar sudah pasti mereka percaya akan kesaktian kuasa Al-Quran !Dan kebenaran pasti datang...
Apa? gambar tak jelas? carilah dalam youtube!
 
Sedar lah, bukalah mata wahai pengikut-pengikut pembangkang sekalian...
Sampai bila anda mahu terus ditipu oleh pemimpin anda itu...

No comments:

Post a Comment