Wednesday, July 25, 2012

PAS For All ! PAS Lacur Agama !!!

Siapa cakap PAS itu Islam?
PAS bukan agama.
PAS hanya parti politik.
Parti politik yang menggunakan agama Islam untuk tarik perhatian umat Islam.
PAS guna agama untuk kepentingan politik semata-mata!
Tak hairan NEGARA ISLAM ditukar kepada NEGARA BERKEBAJIKAN!
PAS, pemimpin PAS dan ahli-ahli PAS berjaya MELACURKAN agama !!!Inilah dia BALA yang diturunkan oleh Allah swt terhadap DOSA Kafir Harbi Xavier Jeyakumar yang diarahkan oleh PAS Kota Raja untuk menyampaikan TAZKIRAH Ramadhan pada bulan tahun 2009.....

Azabnya masih dirasai sehingga ke malam ini, sudah 3 malam teraweh jemaah Masjid Ar Rahimiah menanggung siksa kepayahan tidak boleh lagi menunaikan solat di dewan utama masjid berkenaan.

Beberapa bulan yang lalu, "bencana banjir" yang menimpa masjid ini menimbulkan rasa pelik keseluruhan penduduk serta jemaah Masjid Ar Rahimiah kerana kedudukan posisinya diatas bukit iaitu Bukit Lipat Kajang mana mungkin menanggung kesan banjir ini..?

Sedangkan Hospital Tengku Ampuan Rahimah yang bertentangan di kedudukan lebih rendah tidak mengalami banjir...!

Apakah yang berlaku ini sebagai tanda kemurkaan Allah terhadap pimpinan PAS Kota Raja yang sanggup menyundalkan agama islam demi kepentingan politik bangang mereka sehingga tergamak membenarkan Xavier wakil rakyat DUN Sri Andalas memijak-mijak tempat sujud disaf hadapan masjid...?

Ramai yang tidak tahu hakikat bahawa Yb PKR ini dirumahnya ada membela 3 ekor anjing German Shepherd...., tapak kakinya itu pula dibenarkan oleh pimpinan PAS untuk memijak tempat sujud solat jemaah masjid.

PAS FOR ALL....!!

- Medan Info Kita 

PAS for ALL. PAS Lacur Agama !
Cina kafir DAP pegang Al-Quran. Beri kepada orang Islam. Ibarat Islam tidak mampu untuk membeli senaskah kitab suci Al-Quran! Ibarat tiada pemimpin Islam dalam PR? PAS for ALL. PAS Lacur Agama !
 

No comments:

Post a Comment