Sunday, July 22, 2012

Cinta Rosmah dan Penyampai Berita terus berputik dan mekar


Siapa yang mengikuti dunia politik sejak 1990an pasti tahu cerita ini.
Farid Ismeth, siapa dia?
Penyampai berita yang bekerja di sebuah stesen RTM.

SL sampai ketika ini selalu terfikirkan tulisan di blog pro-pembangkang yang menyatakan Farid Ismeth adalah bekas suami kepada Datin Seri Rosmah Mansor.

Dan SL mula memikirkan apakah berita ini benar?
SL sejak dahulu meminati Farid Ismeth yang begitu merdu suaranya ketika menyampaikan berita dunia.
Sebaran cerita ini begitu berleluasa dan sebagai blogger yang bersifat terbuka, SL begitu mengharapkan persoalan tersebut dapat dirungkaikan.

Petikan dari blog pro-pembangkang

Bercerai kali pertama mungkin salah lelaki. Kalau kali kedua salah siapa? Ada wanita ingin berkongsi pendapat? Mungkin juga tetap salah lelaki namun ini Pak Nujum katakan CERITA KADANG-KADANG KITA DENGAR..tebus bini orang atau tebus talak..yang mana satu sebenarnya sejarah yang patut ditulis dalam perjalanan hidup First Lady of Malaysia..

Farid Ismeth Emir suami kedua DSRM..siapa tidak kenal Farid Ismeth Emir, seorang pemberita yang kacak dan bersuara macho.Tidak ada pengganti untuk sesiapa mengambil alih peranan beliau sebagai pembaca berita dengan suara macho yang ramai rakyat Malaysia nantikan di kaca TV.

Ini pun aku racunkan dengan tangan kiriku..Skandal turun naik Pejabat Meteri Besar Pahang tertulis dengan jelas siapakah wanita yang mnjadi mangsa mainan Madu 3 oleh DSRM..

Dan ia terus diputarkan...Wanita bernama Rosmah Mansor di balun kiri kanan depan belakang setiap hari


2 comments:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete
 2. bodoh punya global product! ko kerja nipu orang ngan bizness ko lagi teruk!

  ReplyDelete